Livestreamingstudios

Få tillgång till våra professionella och sändningsklara studios för att skapa en snygg, kostnadseffektiv och professionell webbsändning eller webbseminarium. Låt vårt erfarna team av tekniker ta hand om allt så att du kan fokusera på innehållet i din sändning.

Ge ditt online-evenemang liv och nå ut till en global publik med våra tjänster. Vi hjälper dig att filma och streama ditt evenemang över webben med ditt företags varumärke, oavsett om det är en paneldiskussion, produktlansering, marknadsföring, företagskommunikation, utbildning, årsstämma eller en konferens.

Låt din publik delta och engagera sig i din sändning genom att visa bilder, skicka in frågor, delta i omröstningar, titta på förinspelade videor och filmer, ett liveflöde på sociala medier och till och med ringa in fjärrsamtal till själva diskussionen via Microsoft Teams, Zoom och Google Hangouts för att namnge några.

Centas har ett erfaret team som framgångsrikt kan leverera alla storlekar av en livestream, virtuell konferens, webbsändning eller webinar var som helst i världen. Med vårt koncept Studios by Centas erbjuder vi allt du behöver för en produktion i världsklass. Från det ögonblick du går in i vår studio kommer du att känna den auktoritet och självförtroende som kommer med att arbeta i en professionell studio.

Kontakta oss för mer information och boka din tid i vår studio idag.

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information.

Thomas Rosell 072 895 00 00 eller Johan Björklund 08 724 04 08. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan, alltid inom 24h (helgfria vardagar)

Consent(Obligatoriskt)