Våra tjänster

Med vår breda kunskap och erfarenhet inom eventbranschen, är vi experter på att projektleda och genomföra event tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som är anpassade för dig oavsett om du arbetar på en byrå, är arrangör eller jobbar på ett företag.

Vi kan hjälpa dig med allt från planering till genomförande av ditt evenemang. Vi erbjuder en rad olika tjänster som kan hjälpa dig att skapa en minnesvärd och professionell upplevelse för dina kunder och gäster. Vi finns där du behöver oss och vår flexibilitet gör att vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa event.

Låt oss på Centas ta hand om ditt event.

Under åren har vi skaffat oss en svårslagen erfarenhet av hur man bäst kombinerar och använder tekniken för att åstadkomma den bästa presentationen.

 • Livestream- Hela Sverige Samlas

 • Mobil studio – Scandic Anglais

  Mobil studio – Scandic Anglais

 • Barco 32k – Berwaldhallen

  Barco 32k – Berwaldhallen

 • Studio 16 – UF

  Studio 16 – UF

Låt oss på Centas hjälpa er med er nästa mässa, möte, konferens eller event. Hur går det till?

Genomgång av offert.

Vi går tillsammans i lugn och ro igenom er offert. Känner ni att vår offert stämmer med era behov så godkänner ni offerten, men det är inget krav.

– Centas –

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

Det här hjälper vi er med.

Mässor och utställningar.

På en mässa är det många som vill fånga besökarnas uppmärksamhet. Vi hjälper er att hitta rätt teknik som gör att ni syns i mängden.

Installation och försäljning.

Vi erbjuder installationsservice för alla typer av mötes och konferensplatser. Ifrån det lilla mötesrummet till ett fullskaligt konferens- och videosystem.

Vi hjälper er att skapa ert nästa event. Boka ett möte med oss redan idag!

Vi tillhandahåller kunskap och professionell utrustning för alla typer av event.

Consent(Obligatoriskt)