Eventutrustning och tjänster

Vi tar hand om ditt event!

Under åren har vi skaffat oss en svårslagen erfarenhet av hur man bäst kombinerar teknik och använder eventutrustning för att åstadkomma den bästa presentationen och upplevelsen.

Vår breda kunskap och erfarenhet inom eventbranschen, gör att vi tryggt kan kalla oss experter på att projektleda och genomföra event tillsammans med våra kunder. Centas erbjuder ett brett utbud av eventutrustning och tjänster som är anpassade för dig oavsett om du arbetar på en byrå, ett företag eller är arrangör av event.

Vi hjälper dig hela vägen, från planering till genomförande av ditt evenemang. Vårt stora utbud av eventutrustning i kombination med vår erfarenhet av eventplanering hjälper dig att skapa en minnesvärd och professionell upplevelse för dina kunder och gäster. Vårt utbud för uthyrning inkluderar högtalare, mikrofoner, mixerbord, kameror, datorer, projektorer, eventljus, led-skärmar och beMatrix montersystem.

Vi finns där du behöver oss och vår flexibilitet gör att vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa event

 • Eventutrustning till studio

  Livestream- Hela Sverige Samlas

 • Eventutrustning till mobil studio

  Mobil studio – Scandic Anglais

  Mobil studio – Scandic Anglais

 • Eventplanering och installation med Centas

  Barco 32k – Berwaldhallen

  Barco 32k – Berwaldhallen

 • Studioteknik

  Studio 16 – UF

  Studio 16 – UF

– Centas –

 • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

  Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

 • “Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!”

  Magnus Danielsson , VD – Artipelag

Låt Centas hjälpa er med nästa mässa, möte eller konferens. Så här går det till!

Genomgång av offert

Vi går tillsammans igenom er offert. Känner ni att vår offert stämmer med era behov godkänner ni offerten, men det är självklart inget krav.

Vi hjälper er skapa ert nästa event. Boka ett möte med oss redan idag!

Vi erbjuder kunskap om eventplanering och professionell eventutrustning för alla tillfällen.

Consent(Obligatoriskt)