Bildskärmar och LED-skärmar

Bildskärmar

Genom att hyra en bildskärm eller en LED-skärm kan du hålla i presentationer som tål det mesta och som kan anpassas i realtid. Det är en robust konstruktion som gör det möjligt att presentera bilder eller rörligt material såväl inomhus som utomhus. Centas har bildskärmar och LED-skärmar för uthyrning, i alla olika storlekar. 

Stora bildskärmar och LED-väggar kan skapa en imponerande visuell effekt som fångar besökarnas uppmärksamhet och gör eventet eller konferensen minnesvärd. Det kan vara extra viktigt på mässor eller liknande då många aktörer slåss om uppmärksamheten. 

Användningen av en stor bildskärm, LED-skärm eller LED-vägg kan även öka deltagarnas engagemang genom att förbättra visningen av presentationer, bilder och videor. Det leder ofta till en mer givande och interaktiv upplevelse för deltagarna.

– Centas –

  • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

    Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

  • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

    Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

Skärmar

Bildskärmar för alla typer av event.

LED

LED-skärmar och LED-väggar.

Bildvisning

Se alla produkter för visning av bild, presentationer och video.

Bildvisning

LED-skärm

Hög bildkvalitet med bildskärm eller LED-skärm

De bildskärmar och LED-skärmar som du kan hyra från Centas har en hög bildkvalitet för att ge skarpa och klara bilder. Det gör att de klarar av alla olika ljusförhållanden och åskådare kan se presentationen, bilderna eller videon även på långt avstånd. 

Ljusförhållanden påverkar presentationen

Ljusförhållanden är något av det viktigaste att ha koll på när du ska hålla i en presentation. Och det är också en av de absolut största fördelarna med att använda sig av en bildskärm eller en LED-skärm istället för en projektor – skärmarna klarar av alla olika ljusförhållanden. LED-skärmar har utmärkt ljusstyrka och kontrast, vilket gör dem synliga även i starkt omgivande ljus, till exempel i utomhusmiljöer eller i starkt upplysta lokaler.

Bred betraktningsvinkel 

Bildskärmar och LED-skärmar har även en så kallad bred betraktningsvinkel, vilket betyder att åskådare tydligt kan se det som visas på skärmen från de flesta olika vinklar. Du får med andra ord en skärm som har de bästa förutsättningarna för att din presentation ska tas emot på bästa sätt av deltagarna under ditt event.

Uppdatera i realtid

Saker och ting förändras, ny fakta kommer fram, förhållanden förändras, och presentationer behöver uppdateras i sista sekund eller mitt under ett event. Det som presenteras på en bildskärm eller LED-skärm är aldrig statiskt, du kan när som helst uppdatera, ändra och anpassa det du vill visa för deltagarna eller åskådarna. 

LED-väggar

Ska du presentera något verkligt stort eller om du vill att presentationen ska ha en speciell form är LED-väggar tekniken du ska använda. LED-väggar kan anpassas i storlek för att passa de flesta typer av evenemang och event. LED-väggar är flera LED-skärmar som sätts ihop för att till exempel bilda en vägg, ett tak eller en monter. Genom att vi bygger ihop flera skärmar kan vi anpassa dem till det utrymme du har till ditt förfogande och bygga ihop dem i den form du önskar. Låt kreativiteten flöda tillsammans med oss för att göra ett bestående intryck!

När LED-väggen väl är på plats är det en robust konstruktion som tål långvarig användning och lite tuffare förhållanden. Du kan med andra ord använda dig av LED-väggar under mässor, konferenser och events, inomhus eller utomhus. 

LED-skärm

Underhåll av LED-väggar

LED-teknik har en lång livslängd och en låg energiförbrukning. Det gör att underhålls- och driftskostnader hålls på en låg nivå. Hyr du LED-teknik i form av LED-skärmar och LED-väggar från Centas vet du dessutom att du får uppdaterad teknik och produkter som underhålls av kompetenta tekniker.