Stora evenemang och event

Eventljus för stora event och galor

Stora event kräver kvalitet och kompetens

Tekniklösningar under event och evenemang kräver alltid en viss kvalitet och kompetens. Än viktigare blir det under stora event och evenemang, då fler människor är på plats och kanske även representanter från media. Teknik som då inte fungerar kan stjälpa hela eventet och vara förödande för ett varumärke.

Centas har arrangerat flertalet stora galor, prisutdelningar och konferenser, där varje detalj och programpunkt är noga genomtänkt för att ge åhörare och gäster en enastående upplevelse.

Skräddarsydda stora event

Skräddarsydda lösningar för stora event

Vår erfarenhet och expertis inom eventteknik innebär att vi vet att inget stort event är det andra likt. Därför erbjuder vi alltid skräddarsydda lösningar för varje stort evenemang vi är involverade i. Vi är med och planerar evenemanget i detalj för att tekniken ska uppfylla förväntningarna i varje del av eventet, oavsett om det handlar om en glamourös gala eller prestigefylld prisutdelning.

Vad imponerar vid stora evenemang?

På Centas brukar vi säga att teknik har uppfyllt sin roll när den inte märks, alltså när allt bara flyter på som det ska. Men stora evenemang kräver teknik som inte bara uppfyller de kraven, då behöver tekniken även åstadkomma något som imponerar och överraskar.

Visuella effekter

Vi gör det genom stora dukar, ljusstarka projektorer och moderna LED-väggar, som kan visa bilder och ge visuella effekter som tar ditt evenemang till nästa nivå. Den avancerade teknik som vi erbjuder och använder oss av när vi är teknikpartner under stora event, säkerställer att varje presentation, video eller grafiskt element är tydliga och engagerande.

Professionell utrustning

All vår utrustning håller professionell standard och är av högsta kvalitet. Projektorer och LED-väggar kan anpassas efter behov och förutsättningar. Det innebär att vi kan skapa en perfekt visuell upplevelse oavsett hur lokalen är utformad, dess storlek eller ljusförhållandena i den.

Engagerande underhållning

När vi anlitas som teknikpartner brukar vårt engagemang sträcka sig lite längre än er vanliga teknikleverantör. Vi vill gärna vara med och bidra till att helhetsupplevelsen verkligen når upp till era förväntningar. Därför är vi ofta med på ett hörn även när det gäller underhållningen. Vi har ett brett nätverk av professionella artister som vi gärna hjälper till att boka. Utifrån vår erfarenhet av stora evenemang kan vi ofta vara till hjälp i att välja rätt typ av underhållning för att det ska passa temat och tonen för eventet.

 • Stora evenemang

 • Stora event och evenemang

 • Konferensteknik med LED-vägg

 • Konferens med AWS-dukar

– Centas –

 • Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!

  Magnus Danielsson , VD – Artipelag

 • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

  Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

Vårt team under stora event

När vi anlitas för ett stort event ser vi till att vi har alla kompetenser som krävs i vårt team. Vi sätter ihop en grupp som består av erfarna eventplanerare, tekniker och designers. Då kan vi ta hand om helheten av eventet och alla dess detaljer, från planering och logistik till genomförande och efterproduktion.

Framgångsrika stora evenemang

Att organisera ett framgångsrikt stort evenemang, gala eller prisutdelning kräver noggrann planering och expertis inom användningen av AV-utrustning. På Centas kombinerar vi vår expertis med modern utrustning för att skapa stora och imponerande evenemang. Genom att förstå behoven, välja rätt utrustning, samarbeta effektivt och vara förberedd på allt, kan vi tillsammans säkerställa att ert evenemang blir minnesvärt och imponerande.

Låt oss hjälpa dig att göra ditt nästa evenemang till en oförglömlig upplevelse.

Vanliga frågor kring stora event

Vad är den viktigaste AV-utrustningen för stora evenemang?

Den viktigaste AV-utrustningen varierar beroende på evenemanget, men generellt sett är ljudsystem, belysningssystem och bildskärmar/projektorer avgörande.

Hur väljer man rätt AV-utrustning för ett specifikt evenemang?

För att välja rätt AV-utrustning bör du först förstå evenemangets specifika behov, budget och platsens förutsättningar. Det kräver erfarenhet och djup kunskap om teknik för att få till den korrekta tekniklösningen.

Vad ska man tänka på vid budgetering för AV-utrustning?

Vid budgetering för AV-utrustning är det viktigt att inkludera kostnader för hyra eller köp, installation, teknisk support och eventuell försäkring.

Hur hanterar man tekniska problem under ett evenemang?

Att ha ett kompetent AV-team på plats som kan övervaka och snabbt lösa tekniska problem är avgörande för att hantera eventuella störningar.

Vilka är de senaste trenderna inom AV-teknik för evenemang?

De senaste trenderna inom AV-teknik inkluderar användning av LED-väggar, videomapping, interaktiva skärmar samt mer hållbara och energisnåla lösningar.