beMatrix montersystem

beMatrix är ett av de ledande varumärkena för montersystem och mässmontrar just nu. Det är ett flexibelt och hållbart system som kan kläs med det du önskar; tryckt textil, ledskin eller forex-skivor. Det betyder att du kan få en monter som ser ut exakt som du har visualiserat den. 

beMatrix är ett belgiskt företag som specialiserar sig på aluminiumramar och textiltryck för mässor, event och utställningar. Företaget grundades 2003 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen, till stor del beror det på systemets stora flexibilitet.

beMatrix fördelar

När du arbetar med oss och ett beMatrix-system har du en enorm frihet att forma dina utställningsväggar eller din mäss- eller popup-monter. beMatrix system inkluderar olika  delar för att skelettet i din monter ska kunna anta vilken form som helst. Efter det väljer du hur ytan ska kläs och vad som ska presenteras. Stommen kläs sedan in och blir helt osynligt för besökaren.

Fler fördelar med bematrix montersystem

Materialval

beMatrix system är tillverkade i aluminium av högsta kvalitet. Det gör att de inte väger så mycket och enkelt kan transporteras. Även textilierna som används är lätta och transportvänliga, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för event och utställningar. Trycken är skarpa och detaljerade, och färgerna är livfulla och hållbara.

beMatrix horisontellt eller vertikalt

Montersystemet beMatrix kan användas både horisontellt och vertikalt. Du kan med andra ord bygga monterväggar och tak i samma struktur och system. Genom att sedan klä in stommen skapar du ett helhetsintryck som ser professionellt ut.

Mässmonter från beMatrix

Montersystem med fästanordningar

beMatrix har skapat sitt eget system som inkluderar fästanordningar. Du behöver med andra ord inga verktyg för att sätta ihop din monter eller vägg. Det gör att systemet är enkelt att hantera och det bidrar också till att det går att variera och återanvända. Genom att skruva ihop de olika monterdelarna med beMatrix egna fästanordningar går det snabbt att få upp din monter eller vägg, och samtidigt får du en hållbar och säker konstruktion.

beMatrix – ledskin eller textil

Du kan klä beMatrix i näst intill vad du vill, beroende på tillfället och vad det är du vill uppnå med din monter eller din vägg. Tryckt textil är ett klassiskt sätt att klä en monter. Tyget spänns fast runt stommen med hjälp av gummilister som sys fast på tyget. I och med att det spänner över kanterna på stommen sträcks det då även ut för att tyget inte ska vikas eller bli vågigt. Använder du vepor så fäster du dem med kardborreband. 

Det är även populärt att klä in beMatrix stommar i LED-skin, vilket i grunden är stora LED-skärmar som hängs fast på montersystemet och säkras med fästanordningarna. Du kan då få en vägg eller monter som även fungerar som en presentationsyta för rörligt material.

Tillbehör beMatrix

beMatrix erbjuder också en mängd olika tillbehör och tillval till sina aluminiumramar. Tillbehören inkluderar hyllor, belysning och bildskärmar, vilket gör det möjligt att skapa en unik och anpassad lösning för varje upplevelse och ändamål.

beMatrix partner

Centas kan beMatrix

Hör av dig till oss inför nästa event eller evenemang så tar vi tillsammans fram en lösning som passar dig. Vi kan beMatrix utan och innan och vet vilka möjligheter som ges med systemet. Dessutom kan vi teknik och ser till att du får en lösning som håller från början till slut.

Läs mer om beMatrix på deras hemsida.

– Centas –

  • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

    Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

  • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

    Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

  • “Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!”

    Magnus Danielsson , VD – Artipelag