Om oss

Centas Konferens TV AB är ett av Sveriges mest erfarna företag inom mötes- och eventteknik. Sedan starten 1976 har vi levererat AV-teknik till ett brett spektrum av kunder, från stora företag till små mässor och events. Vår resa startade med en prestigefylld leverans till Kungen och Drottningens bröllop i Storkyrkan i Stockholm.

Vårt team av passionerade medarbetare är experter på att förbättra upplevelsen på era möten och events. Vi ständigt förbättrar och utvecklar vårt produktsortiment för att erbjuda de senaste teknikerna och innovativa lösningar som höjer kvalitén och effekten på ert evenemang.

Vi erbjuder allt ifrån enkel utrustning som LED-skärmar och kameror till komplexa produktioner som fyller arenor som Globen. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi erbjuder både försäljning och uthyrning av våra produkter. Vi kan hjälpa er med installationen och våra tekniker finns tillgängliga för att koppla upp utrustningen och för att vara med på plats under evenemanget om så önskas.

Så om du söker ett pålitligt företag som kan hjälpa dig med allt från det lilla mötet till det stora eventet, tveka inte att kontakta oss på Centas. Vi är här för att hjälpa dig att skapa ett minnesvärt och professionellt evenemang som passar din budget och dina behov.