Digitala möten

Bra digitala möten kräver bra teknik

Digitala möten blir allt vanligare och ibland är det till och med en självklarhet att personer ska kunna delta digitalt i möten, konferenser och event. För en bra och professionell upplevelse krävs då teknik av hög kvalitet.

Vi på Centas hyr ut allt som behövs för digitala möten. Hyr ni teknik av oss, slipper företaget dyra inköp av utrustning som endast används vid några få tillfällen. Vi har den senaste tekniken och kan anpassa den till varje unikt tillfälle. Vi erbjuder dessutom möjligheten att ha en tekniker på plats när du hyr utrustning för digitala möten av oss.

Nästan alla typer av möten kan hållas i digital form, det kan gälla möten inom ett företag, en förening eller i formen av en utbildning.

Digitala möten välkomnar fler

Den stora fördelen med digitala möten är att det ger möjligheten till att fler kan delta. Vid lite mindre möten räcker kanske den inbyggda tekniken i datorer, och möten kan hållas över plattformar som Zoom, Google Meet eller Teams. Men vid större möten, där fler ska delta, presentationer ska hållas av människor på olika platser och det är viktigt att information når ut och väcker engagemang, behövs i regel en annan typ av teknik.

Hyr studio eller paketlösning

Centas erbjuder flera sätt att hålla i digitala möten, dels via våra studios från vilka ert företag kan livestreama möten och utbildningar, dels genom våra paket för livestreaming eller hybridmöten från valfri plats. Bjuder du in personer både till en plats och digitalt är det våra paket för hybridmöten som är aktuella för dig. Om mötet endast hålls digitalt är den enklaste och snabbaste lösningen att komma till vår studio. Du kan läsa mer om vad som ingår när du anlitar oss för livestreaming eller hybridmöten.

Kontakta oss för mer information

  • Teknik till digitala möten

Digitalt möte

Skillnad på möte och möte

Det är skillnad på möte och möte. Ett bra förberett möte med tydlig struktur, bra ljud och tydliga presentationer är en investering medan ett dåligt förberett möte är ett slöseri med tid och pengar. Digitala möten har många fördelar, men det finns också mer som kan gå fel när personer sitter utspridda på olika platser och är beroende av teknik för att ta del av information och vara en aktiv deltagare under ett möte.

Med Centas som teknikpartner får du en garanti för att alla deltagare kommer att höra och se vad som delas under mötet. Vi delar också gärna med oss av tips kring vad som är skillnaden mellan ett bra digitalt möte och ett dåligt digitalt möte. Vid det här laget har vi varit med under ett antal möten och samlat på oss en hel del kunskap och råd kring möten.

Teknik för digitala möten

Oavsett om ni väljer att använda någon av våra studios eller om ni hyr ett teknikpaket för ett möte på annan plats, ingår teknik i form av ljudmixer, ljusmixer, bildmixer och en streamingdator samt lampor och kameror. Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort digitalt möte, Centas har teknik som passar alla möten. Vi hjälper dig att sätta samman ett paket som passar storleken för ert möte.