Hyra högtalare

Hyr högtalare

Hyr professionell högtalare

Centas hyr ut professionella högtalare för små till stora event. Bjuder du in till ett event ska du vara säker på att deltagarna hör vad talarna säger, det säkerställer du med professionellt ljud. Vi vet vilken högtalare som krävs för eventet du planerar och hjälper dig gärna.

Ett event med många deltagare kräver högtalare som förstärker ljudupplevelsen och når ut till publiken. Att bjuda in till ett evenemang där deltagarna inte hör vad som sägs blir en frustrerande upplevelse och kan sänka er trovärdighet som företag och samarbetspartner.

 

Det här gör högtalare för ditt event

Bättre ljud som når fler

Utöver att ljudupplevelsen förstärks och blir kraftfullare, kan du som håller i eventet även se till att ljudet når alla delar av lokalen. Genom att placera högtalarna på rätt sätt utifrån hur platsen eller lokalen ser ut kan du säkerställa att alla delar i lokalen nås av ljudet.

Anpassa ljudet till platsen

Våra högtalare kan justeras och anpassas utifrån behov som uppstår på plats för att få till optimal ljudkvalitet som passar den specifika miljön och akustiken som finns på platsen. När du hyr högtalare från Centas kan du ta hjälp av en tekniker som vet exakt var högtalare ska placeras för att skapa den perfekta ljudbilden.

Tydligare röst

Högtalare gör inte bara att ljudet blir högre, det som sägs blir också tydligare. Genom att talarens röst förstärks ger du åhörarna de bästa förutsättningarna för att höra, förstå och ta till sig budskapet. Du som arrangör får en ökad uppmärksamhet och mer engagerade deltagare.

Högtalare till konferenser och event

Interaktion med hyrda högtalare

Centas professionella högtalare gör det möjligt att koppla samman mikrofoner och andra ljudkällor. På det sättet kan du skapa interaktiva sessioner och låta deltagare och talare kommunicera med varandra under själva evenemanget. Interaktion skapar ofta mer liv i en föreläsning eller en presentation och det är ett bra sätt att få upp intresset och engagemanget.

Andra ljudkällor kan självklart även vara multimediaelement som ger möjligheten att visa video, spela upp musik eller väva in ljudeffekter i eventet.

Portabla högtalare

I vårt utbud av högtalare kan du hyra portabla varianter. Dessa har den stora fördelen att de enkelt kan flyttas och anpassas till olika platser eller lokaler. Du kan då använda samma tekniska utrustning för flera olika delar av evenemanget.

Högtalare hyra

Vår populäraste högtalare – QSC K10

QSC K10 är en högtalare utrustad med både en kraftfull förstärkare och en 10-tums högtalare. Tillsammans ger de en imponerande klar ljudupplevelse med hög volym.

Högtalaren går att ansluta till de flesta ljudenheter genom bland annat XLR-, TRS- och RCA-anslutningar. Den har en lätthanterlig LCD-skärm och en intuitiv kontrollpanel, vilket gör att du enkelt kan justera volym och EQ samt även mixa ljudet.

Högtalaren är lätt att bära och har ett inbyggt handtag för att underlätta förflyttning.

Det klara och detaljrika ljudet gör att högtalaren lever upp till de mest kräsna öronens krav. Både musiker och ljudtekniker brukar vara nöjda med ljudet från en QSC K10.

Viktigaste när du hyr högtalare

Det viktigaste när du hyr högtalare är att du väljer högtalare utifrån storleken på ditt event och att du väljer professionell teknik. Högtalare kan komma i så många olika varianter, se till att du väljer en som ger dig ljudbilden du är ute efter och som höjer deltagarnas upplevelse.

Centas projektledare hjälper dig att välja rätt teknik och ser till att du och dina deltagare blir nöjda med eventet. Hör av dig till oss så hjälper vi dig sätta ihop ett ljudpaket som passar dig.