Hyra projektor

Hyra projektorer

Hyr projektor för event och presentationer av oss på Centas. Vi har tekniken du behöver, och kompetensen att göra det mesta utav den. När du hyr en projektor av oss får du med andra ord inte bara en bra produkt, du får den tillsammans med kunskap som lyfter ditt event och din presentation. 

I grund och botten är en projektor en maskin med ett objektiv som projicerar en belyst bild mot en projektorduk eller en vägg. Men det finns en mängd olika projektorer med olika egenskaper och funktioner. Centas har ett stort utbud och hjälper dig att välja rätt projektor för ditt ändamål.

– Centas –

  • Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!

    Magnus Danielsson , VD – Artipelag

  • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

    Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

  • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

    Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

Projektion

Projektorer till event av olika storlekar.

Projektordukar

Projektionsdukar i flera storlekar.

Projektion

Projektorer, projektordukar och tillbehör för bra bildvisning.

Projektion

Hyra projektor utomhus

Hyra projektor – tänk på det här

En projektor används ofta vid större sammankomster, såsom konferenser, event eller stora möten. Projektorns möjlighet att projicera upp en stor bild på en vägg eller en duk underlättar när en stor grupp människor ska ta del av det som visas.

Att hyra en professionell projektor gör att presentationen syns tydligt och gör det lättare för budskapet att nå fram till åhörarna och deltagarna. I situationer där ett företag syns för många människor samtidigt är det viktigt att inte bara tänka på vad som presenteras utan även hur det presenteras. En grynig och dålig bild som gör det svårt för deltagarna att ta del av innehållet gör att synen på företaget kan skadas. En professionell presentation däremot lyfter varumärket och den positiva bilden av företaget stärks.

Projektorduk

Till din projektor behöver du en projektorduk för att ge publiken en bra visuell upplevelse. Vi har projektordukar från 2 meter upp till imponerande 24 meter. Duken som är 24 meter är den största mobila projektorduken som finns i Sverige. Det gör det möjligt att använda tre projektorer samtidigt. Antingen visar du tre separata projektioner, exempelvis tre olika spelplaner, eller så skapar du en fantastiskt panoramabild. Vår stora projektorduk är perfekt till stora evenemang, presentationer och spektakulära visningar.

Vi har dukar för både front- och backprojektion, du kan med andra ord ställa en projektor antingen framför eller bakom projektorduken. Kontakta oss för att få hjälp med vilken lösning som passar dina förutsättningar bäst.

Hyr projektor och projektorduk från oss och upptäck det bästa inom visuell upplevelse!

Kostnadseffektivt att hyra projektor och projektorduk

Ett företag som endast någon eller några gånger om året vill hålla i större presentationer behöver inte ha en egen projektor och projektorduk. Då är det mer kostnadseffektivt, miljövänligt och smidigare att hyra ett paket där allt ingår. Det innebär också att ni alltid får modern teknik som återger bilderna eller filmen på bästa sätt.

En projektor med en professionell projektorduk är också mer kostnadseffektiv att använda än till exempel stora bildskärmar, och de ger oftast en lika bra eller bättre bildkvalitet.

Miljövänligt alternativ

En projektor har lägre energiförbrukning än en bildskärm, vilket gör att det är ett mer miljövänligt alternativ och kan bidra till att den totala energiförbrukningen under eventet eller konferensen minskas.

Projektor

Hyra projektor – ett flexibelt alternativ

En projektor är i sig väldigt flexibel, de är portabla och kan lätt användas i olika miljöer och på olika platser. Det betyder att ett event eller en konferens som pågår under flera dagar och i flera rum kan använda en och samma projektor som flyttas till den aktuella platsen.

Projektorer är lätta att anpassa till miljön där de ska användas. Bildstorlek och upplösning justeras efter behov, utifrån ljusförhållanden i rummet och publikens storlek.

Moderna projektorer som du kan hyra från Centas har också stöd för de flesta enheter och medier. En projektor som du hyr från oss kan bland annat anslutas till datorer, surfplattor och smartphones, och användas för att visa presentationer, bilder och videos.

Hyra projektor

Möjligheter med hyrd projektor

3D-presentationer

Moderna projektorer erbjuder många möjligheter för att skapa en presentation som förbättrar upplevelsen för åskådarna. Att presentera med 3D-projektion kan vara ett sätt att göra presentationen mer engagerande och levande.

Interaktivitet med projektor

Interaktiva projektorer är en annan fördel med moderna apparater. Genom interaktiva presentationer kan du få upp engagemanget och skapa en minnesvärd presentation. Med projektorer vi hyr ut kan du bland annat låta deltagarna rita på presentationen eller svara på frågor.

Hyra projektor Stockholm

Centas har sitt huvudkontor i Stockholm vilket gör att vi kan erbjuda snabb och enkelt leverans av en projektor du hyr från oss. Du kan även komma förbi vårt kontor och hämta hyrda produkter själv.

Hyra projektor Göteborg

…eller någon annan plats. Vi jobbar över hela Sverige och du som befinner dig i Göteborg eller någon annanstans i vårt avlånga land kan räkna med en trygg teknikleverantör i oss. Hör av dig så ser vi hur vi kan hjälpa dig och skapa det event du har sett framför dig.