Event- fysiska och digitala

 

Event

En mässa, ett event eller en konferens handlar om att skapa minnesvärda upplevelser för dina kunder och gäster. Att presentera ditt budskap på ett effektfullt och engagerande sätt är avgörande för att skapa ett starkt intryck. På Centas har vi specialiserat oss på att skapa minnesvärda upplevelser i mer än 40 år.

Vi är nu ett av Sveriges mest erfarna företag inom ljud, ljus- och bilduthyrning, och vår erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för dig.

Vi arbetar med allt ifrån utbildningar, konferenser och event till livestreams, mobila studiolösningar och hybridstudios. Vi har skaffat oss en svårslagen erfarenhet av hur man bäst kombinerar och använder tekniken för att skapa en minnesvärd presentation. Oavsett om det handlar om en mindre produktdemonstration eller en stor internationell konferens för flera tusen deltagare, så har vi tekniken och kunskapen som krävs.

Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig, oavsett om det är på plats eller på distans, vårt huvudkontor finns i Stockholm och vårt arbetsfält täcker hela världen.

 • Event med 18 meter LED-vägg

  Fysiskt event med 2 000 deltagare

 • Mobil studio

  Scandic Hotel Anglais

 • Invigning nationalmuseum

  2st 32k Laserprojektorer

 • AWS Summit

  Stockholmsmässan

– Centas –

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow