Eventljus och ljuseffekter

Vill du under en konferens, event eller mässa skapa en specifik stämning, lyfta ett budskap eller sätta fokus på talare på scen? Det gör du bäst genom rätt ljussättning. Centas har lång erfarenhet och våra tekniker kännetecknas av hög kompetens inom allt som har med ljus, ljud och bild att göra. Vi vet hur ljus ska användas för att nå den effekt du är ute efter under ett event.

Ljusinstallation från Centas

Med Centas som leverantör av ljus till ert event vet du att ni får:

  • Erfarenhet och expertis – med årtionden i branschen har vi skaffat oss den kunskap och expertis som krävs för att leverera bästa möjliga ljussättning för ditt evenemang.
  • Flexibilitet – varje evenemang är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda och anpassningsbara ljuslösningar som matchar dina specifika behov och visioner.
  • Teknik i framkant – vi använder oss av den senaste tekniken inom eventljus för att säkerställa att ditt evenemang är perfekt upplyst och ljussatt.
  • Mer än bara ljus – ljus är vår passion, men vi förstår också vikten av helhetsupplevelsen. Därför erbjuder vi även ljud och bildlösningar för att skapa en fulländad atmosfär.
Hyra ljus till event

Ljussättning under event

Ibland ses ljus som en detalj som inte utnyttjas till sin fulla potential. Vi på Centas vet att rätt ljussättning på rätt plats, är det som förvandlar något ordinärt och tråkigt till något magiskt och fantastiskt. Ljus förhöjer alla typer av event, såsom mässor, konferenser, bolagsstämmor, fester och inspelningar.

Vi använder oss både av spotlights och bakgrundsljus, oftast i form av RGB-lampor som kan ändra färg efter önskemål. Spotlights används till att sätta fokus på något eller någon, medan bakgrundslamporna sätter stämningen.

Ljussättning på mässor

Under mässor är det viktigaste att nå ut med sitt budskap. Genom att använda ljus för att belysa budskapet kan ni se till att besökarna fokuserar på det ni vill. Ljuset kan också sätta stämningen ni önskar i er monter.

Ljus under konferenser

Budskapet är viktigt även under konferenser, fokus ligger ofta på att en eller flera talare ska synas ordentligt för deltagarna under konferensen. En professionell konferens gör det lätt för deltagarna att ta del av information och inspiration. Dålig ljussättning är ett irritationsmoment som försämrar förutsättningarna för konferensens mål. Ge deltagarna de bästa förutsättningarna med rätt ljus på rätt plats.

Med hjälp av ljus kan du också ändra känslan och stämningen under en konferens. Du kan gå från en seriös och fokuserad föreläsning till ett avslappnat mingel endast genom att ändra ljuset i lokalen.

Ljuseffekter på företagsfesten

Ljus spelar så klart stor roll under festligare tillställningar också. Bjuder företaget in till sommarfest, julfest eller kundevenemang ska ljuset vara en självklar del i eventtekniken som används. Använd det som stämningshöjare och se till att det samspelar med den övriga tekniken. Det är avgörande för att skapa tillställningen som folk kommer att minnas.

  • Ljusinstallation

  • Ljuseffekter

  • Hyra ljus

Studioljus

En egen kategori ljus är studioljus. Under inspelningar av webbinarier, reklamfilmer eller digitala föreläsningar är ljuset lika viktigt som kameran som används. Bra belysning och ljussättning krävs för att inspelningen ska upplevas som professionell och för att budskapet och informationen ska nå fram. En studio utan tillräckligt med ljus kommer aldrig att leverera en bra slutprodukt.

Hyra ljus av Centas

När du hyr ljus och teknik från Centas får du inte bara moderna produkter och den senaste tekniken. Du får också vår kunskap, en felfri installation och svårslagen kompetens. Vi hjälper dig planera eventet och bistår med vår expertis så att tekniken används på bästa sätt. Hör av dig!

Kontakta oss för att diskutera igenom ditt event och då den bästa ljussättningen.

Thomas Rosell 072-895 00 00 eller Johan Björklund 08-724 04 08. Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan, alltid inom 24h (helgfria vardagar).

Consent(Obligatoriskt)