Hem / Aktuellt / Centas startar samarbete med Invite people

Som partners med Invite People, kan vi på Centas erbjuda våra kunder en plattform som är otroligt flexibel och användarvänlig för både fysiska och digitala evenemang. Invite People erbjuder enkel och effektiv hantering av allt från registrering, betalning, biljetthantering, livestreaming, mötesbokning, digitala utställningar och mycket mer.

Plattformen ger företag en otrolig överblick över vad som händer, och ger möjlighet till enkel integration med kunder och besökare. Genom att använda Invite People kan planering och genomförande av evenemang göras smidigt och enkelt. Vi på Centas har haft god erfarenhet av att använda plattformen och kan varmt rekommendera den till våra kunder.

Thomas Rosell

Thomas Rosell är Head of Sales and Marketing på Centas, ett av Sveriges äldsta företag inom ljud-, ljus- och bilduthyrning. I hans roll ingår att säkerställa att Centas fortsätter att vara ett innovativt och adaptivt företag i en snabbt förändrande värld. Thomas drivs av sin passion för mötet mellan människor, och i sin roll på Centas får han chansen att hjälpa kunder få den bästa upplevelsen i just mötet, människa till människa. Thomas har lång erfarenhet av teknik och försäljning, både nationellt och internationellt. Han har haft strategiska såväl som operativa roller, vilket ofta har inneburit att han stöttar och coachar medarbetare och säljare. Thomas driv har även fört honom till en period som egenföretagare, där han byggde upp en jämförelsetjänst för kontors- och företagsrelaterade produkter. Thomas har en djup förståelse för kundens behov, och vet vilken teknik som krävs för att uppfylla behov, önskningar och förväntningar. Det gör honom till en värdefull medarbetare på Centas, och en stor tillgång för kunder som behöver en kompetent motpart i sin planering och bokning av eventteknik. Utanför arbetstid hittar du Thomas i naturen, bland annat som scoutledare. Friluftsliv och träning ligger honom varmt om hjärtat, och ser till att hålla honom aktiv och på tårna.