Hem / Aktuellt / Centas och Mavshack startar samarbete gällande liveshopping

I december 2021 skrev Mavshack och Centas på ett avtal om liveshopping. Mavshack har genom åren utvecklat en liveshopping-app som de lanserade 2020. Vi på Centas med våra mobila studiolösningar har letat efter en professionell partner och vi föll till slut för Mavshack.

Liveshopping är ett relativt nytt koncept i Sverige och Europa, men har funnits länge i Kina, där man räknar med att ca 20% av all näthandel sker via liveshopping. Liveshopping är ett annat sätt att interagera med dina kunder och möjligheten att ställa frågor om produkten ökar tryggheten för kunden.

Thomas Rosell

Thomas Rosell är Head of Sales and Marketing på Centas, ett av Sveriges äldsta företag inom ljud-, ljus- och bilduthyrning. I hans roll ingår att säkerställa att Centas fortsätter att vara ett innovativt och adaptivt företag i en snabbt förändrande värld. Thomas drivs av sin passion för mötet mellan människor, och i sin roll på Centas får han chansen att hjälpa kunder få den bästa upplevelsen i just mötet, människa till människa. Thomas har lång erfarenhet av teknik och försäljning, både nationellt och internationellt. Han har haft strategiska såväl som operativa roller, vilket ofta har inneburit att han stöttar och coachar medarbetare och säljare. Thomas driv har även fört honom till en period som egenföretagare, där han byggde upp en jämförelsetjänst för kontors- och företagsrelaterade produkter. Thomas har en djup förståelse för kundens behov, och vet vilken teknik som krävs för att uppfylla behov, önskningar och förväntningar. Det gör honom till en värdefull medarbetare på Centas, och en stor tillgång för kunder som behöver en kompetent motpart i sin planering och bokning av eventteknik. Utanför arbetstid hittar du Thomas i naturen, bland annat som scoutledare. Friluftsliv och träning ligger honom varmt om hjärtat, och ser till att hålla honom aktiv och på tårna.