Bildskärmar

Företagsfest med underhållning

Bildskärmar för alla tillfällen

Användningen av en bildskärm under en mässa, konferens, utställning eller vilket event du än deltar i, ökar möjligheterna för att få ditt budskap att nå fram. Genom att kunna anpassa presentationer i realtid och visa både statiska och rörliga bilder erbjuder bildskärmar en användbar lösning för alla dina visningsbehov.

Vi har samlat våra bästa tips och allt du behöver veta för att maximera användningen av bildskärmar på din utställning.

Skärmar

Bildskärmar för alla typer av event.

LED

LED-skärmar och LED-väggar.

Bildvisning

Se alla produkter för visning av bild, presentationer och video.

Bildvisning

– Centas –

 • Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!

  Magnus Danielsson , VD – Artipelag

 • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

  Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

Konferens under företagsevent

Fördelar med bildskärmar

I Centas stora utbud av bildskärmar kan du välja vilken typ av skärm som passar ditt ändamål bäst. Genom att hyra bildskärm från oss kan du dra nytta av högkvalitativa skärmar i alla olika storlekar. Bildskärmar kan skapa en imponerande visuell effekt som fångar besökarnas uppmärksamhet, vilket är avgörande på event där många aktörer tävlar om uppmärksamheten.

Användningen av stora bildskärmar kan förbättra visningen av presentationer, bilder och videor, vilket leder till en mer interaktiv och givande upplevelse för deltagarna. Får ni besökare och deltagare att stanna upp och bli engagerade kan ni också öka förståelsen för era produkter och tjänster.

Bildskärmar med hög bildkvalitet och flexibilitet

Centas erbjuder bildskärmar med hög bildkvalitet, vilket garanterar att dina presentationer ser bra ut under alla ljusförhållanden. Detta innebär att dina åskådare kan se presentationen tydligt även på långt avstånd.

Ljusförhållanden

En av de största fördelarna med att använda bildskärmar över projektorer är deras förmåga att hantera olika ljusförhållanden. Våra bildskärmar har utmärkt ljusstyrka och kontrast, vilket gör dem synliga även i starkt upplysta lokaler eller utomhusmiljöer.

Bred betraktningsvinkel

Bildskärmar från Centas har en bred betraktningsvinkel, vilket innebär att åskådare kan se innehållet tydligt från de flesta vinklar. Detta garanterar att din presentation blir mottagen på bästa sätt av alla deltagare under ditt event.

 • Många bildskärmar

  Skärmar i alla dess former, på och bakom scenen.

 • Ljuseffekter och skärmar

  Stora bildskärmar och LED-skärmar

Stora bildskärmar

Stora bildskärmar erbjuder möjligheten att presentera detaljerade vyer som rapporter och siffror. En av de stora fördelarna är att du kan uppdatera presentationer i realtid, vilket gör att du kan anpassa ditt innehåll när nya fakta kommer fram eller förhållanden förändras.

43-tumsskärmar – den vanligaste bildskärmen

43-tumsskärmar är ett populärt val för event, speciellt under utställningar och mässor. Anledningarna är:

 1. Optimal storlek
  43-tumsskärmar erbjuder en bra kompromiss mellan storlek och portabilitet. De är stora nog att vara tydligt synliga på avstånd, men tillräckligt kompakta för att vara lätta att transportera och installera.
 2. Hög upplösning
  De flesta 43-tumsskärmar kommer med minst 1080p upplösning, och många erbjuder även 4K. Detta garanterar skarpa och tydliga bilder, vilket är särskilt viktigt när man visar detaljerad produktinformation eller högkvalitativa videor.
 3. Flexibilitet i placeringen
  På grund av sin storlek kan 43-tumsskärmar användas på olika sätt. De är perfekta för både stående och liggande placeringar och kan monteras på väggar, placeras på stativ eller användas som fristående informationskiosker.
 4. Kostnadseffektivitet
  43-tumsskärmar är ofta mer prisvärda än större skärmar, vilket gör det möjligt att utrusta flera delar av utställningen utan att överskrida budgeten.
 5. Mångsidiga användningsområden
  Dessa skärmar kan användas för allt från produktpresentationer och digitala skyltar till interaktiva informationsstationer. Deras storlek gör dem till ett idealiskt val för att skapa en engagerande och informativ upplevelse utan att ta upp för mycket plats.

Genom att noggrant välja rätt skärmar och använda dem på ett strategiskt sätt kan du förbättra besökarnas upplevelse, öka engagemanget och säkerställa att ditt budskap når fram på ett effektivt sätt. Skärmar är ett kraftfullt verktyg som, när de används korrekt, kan lyfta ert event till en ny nivå.

Bildskärmar med touchfunktion

Ett sätt att ytterligare öka engagemanget hos besökare och deltagare är att använda en bildskärm med touchfunktion. En bildskärm med touchfunktion ger deltagare en chans att själva interagera med det ni presenterar och informerar om. Det ökar intresset och gör också att fler är benägna att ta kontakt med er.
En touchskärm har flera användningsområden, dels på mässor och event, dels under workshops och konferenser. Information blir lättare att presentera eftersom lite i taget kan visas på skärmen, och den som interagerar med skärmen själv kan välja vad den vill läsa mer om. Scheman under en konferens är också ett ypperligt användningsområde för en bildskärm med touchfunktion.

LED-väggar och anpassning

För verkligt stora presentationer eller för att skapa en speciell form på din visning kan LED-väggar vara den bästa lösningen. Genom att kombinera flera LED-paneler kan vi skapa anpassade former och strukturer som passar ditt utrymme och dina behov. beMatrix mässmontersystem används ofta för att bygga dessa väggar, vilket säkerställer en robust konstruktion som tål långvarig användning.

Lång livslängd och låga underhållskostnader

LED-teknik är känd för sin långa livslängd och låga energiförbrukning. När du hyr LED-skärmar och LED-väggar från Centas får du dessutom uppdaterad teknik och produkter som underhålls av kompetenta tekniker, vilket håller underhålls- och driftskostnaderna på en låg nivå.
Kontakta Centas för skarpa bilder

Oavsett vilket event du planerar, har Centas de bildskärmar du behöver för att leverera skarpa och tydliga presentationer. Ring oss och berätta om ditt projekt så hjälper vi dig att hitta den bästa tekniska lösningen för ditt event.