Touchskärm

Öka engagemanget med touchskärm

Ett ökat engagemang och intresse från besökare på en mässa eller från gäster på ett event är vad många företag strävar efter. En stor touchskärm kan erbjuda just det. Genom att ge besökare och gäster möjligheten till interaktiva demonstrationer där de själva kan navigera genom information och aktivt delta i presentationer ökar ni chansen att fånga deras intresse.

En stor touchskärm har fler fördelar, den drar till sig uppmärksamhet och gör det lätt att visa information, den kan presentera allt typ av information och den visar på professionalitet. Vill ni ha en touchskärm till nästa event har Centas tekniken ni behöver.

Skärmar

Bildskärmar för alla typer av event.

LED

LED-skärmar och LED-väggar.

Bildvisning

Se alla produkter för visning av bild, presentationer och video.

Bildvisning

– Centas –

 • Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!

  Magnus Danielsson , VD – Artipelag

 • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

  Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

Användningsområden för touchskärm

En touchskärm kan användas för många olika ändamål. En större touchskärm drar uppmärksamheten till sig och information på den blir därför lättillgänglig. Storleken gör att personer kan ta till sig information även från långt håll.

En touchskärm är vanligt att använda till:

 • Information under större event.
 • Reklam i montrar under mässor.
 • Gruppinteraktion under workshops eller konferenser.
 • Att visa scheman under mässor och konferenser.

Information på touchskärm

Genom att använda en touchskärm för att presentera information behöver ni inte visa all information initialt. Eftersom det är möjligt för den som läser att klicka sig vidare till det som intresserar dem, kan information struktureras upp i flera nivåer. Det gör det mer överskådligt och lättare att förstå och komma ihåg det som presenteras.

Reklam på touchskärm

Om du kan få personer att interagera med din reklam har du kommit långt i att sätta produkten och varumärket i personens minne. Kanske upplevs det inte ens som reklam när mottagaren kan välja vad den vill visa mer av i fråga om en produkt eller en tjänst.

Gruppinteraktion med touchskärm

Det är inte alltid så lätt att få en grupp att samarbeta eller nätverka. Med ett konkret verktyg som en touchskärm kan ni lättare skapa förutsättningar för ett meningsfullt utbyte, i utbildningssyfte eller för att bygga relationer.

Schema på touchskärm

Scheman passar mycket bra att presentera på touchskärmar. Då behöver inte all information som hör till respektive del i schemat vara synligt, utan personer kan klicka sig in på den del som de vill veta mer om eller som de själva ska delta i.

 • Touchskärm

Detaljrikt med touchskärm

En stor fördel med touchskärmar är att ni kan vara väldigt detaljerade och specifika utan att det blir rörigt och svårt att se. Eftersom besökare med en touchskärm själva kan förstora bilder och gå vidare i informationen som presenteras kan ni med lätthet visa komplicerade ritningar, detaljerade produktbeskrivningar eller stora kartor.

Genom att underlätta för mottagaren av informationen visar ni också en omtanke om personen. Ni är ett företag som vill att era intressenter ska förstå och kunna ta till sig informationen ni presenterar och har verktygen för att underlätta för dem. Intrycket skiljer sig markant jämfört med att dela ut statiska foldrar eller white papers.

Hyr en touchskärm

När ni hyr en touchskärm från Centas vet ni att ni alltid får uppdaterad och professionell teknik. Ni slipper ha lagerplats för de stora skärmarna och ni har tillgång till experter på tekniken när ni behöver hjälp.

Hör av er till oss för att hyra en touchskärm som passar ert ändamål.