Säljande Projektledare

Hem / Säljande Projektledare

Säljande Projektledare till Centas Konferens-TV AB

Är du en passionerad säljare med öga för detaljer och organisatorisk förmåga? Har du ett genuint intresse för teknik och event? Om svaret är ja, då kan du vara den vi söker! Centas Konferens-TV AB, en ledande aktör inom eventteknik, söker nu en säljande projektledare för att stärka vårt team.

Om rollen

Som säljande projektledare hos oss kommer du att leda och koordinera projekt från början till slut, samt aktivt söka och utveckla nya försäljningsmöjligheter. Du kommer att arbeta tätt med vårt team av tekniker och säljare för att se till att vi levererar högkvalitativa lösningar som uppfyller kundernas behov och överträffar deras förväntningar.

Vi söker dig som:

– Har erfarenhet av försäljning och projektledning inom eventbranschen.

– Är en utmärkt kommunikatör, både muntligt och skriftligt, med starka interpersonella färdigheter.

– Har förmågan att förstå och kommunicera tekniska koncept till kunder med olika tekniska kunskapsnivåer.

– Är självständig, drivande och har förmågan att hantera flera projekt samtidigt.

– Har en stark affärsförståelse och kan identifiera och följa upp affärsmöjligheter.

– Är flytande i svenska och engelska.

Vi erbjuder:

– En stimulerande arbetsmiljö inom teknik- och eventbranschen.

– Möjlighet att arbeta med stora och spännande projekt.

– Ett engagerat och kreativt team som ständigt strävar efter att förbättra och innovera.

Om du tror att du är den vi söker, skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle vara en bra passform för denna roll och hur du kan bidra till vårt team.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Centas

Centas Konferens TV AB är ett av Sveriges mest erfarna företag inom mötes- och eventteknik. Sedan starten 1976 har vi levererat här till ett brett spektrum av kunder, från stora företag till små mässor och events. Vår resa startade med en prestigefylld leverans till Kungen och Drottningens bröllop i Storkyrkan i Stockholm.

Vårt team av passionerade medarbetare är experter på att förbättra upplevelsen på era möten och events. Vi ständigt förbättrar och utvecklar vårt produktsortiment för att erbjuda de senaste teknikerna och innovativa lösningar som höjer kvalitén och effekten på ert evenemang.

Vi erbjuder allt ifrån enkel utrustning som LED-skärmar och kameror till komplexa produktioner som fyller arenor som Globen. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi erbjuder både försäljning och uthyrning av våra produkter. Vi kan hjälpa er med installationen och våra tekniker finns tillgängliga för att koppla upp utrustningen och för att vara med på plats under evenemanget om så önskas.

Maila din ansökan