Lageransvarig

Hem / Lageransvarig

Lagerpersonal till Centas Konferens-TV AB

Har du en passion för ordning och reda, teknik och en vilja att bidra till några av Sveriges mest spännande event? Då kan du vara personen vi söker! Centas Konferens-TV AB, specialister inom eventteknik för ljud, ljus och bild, söker nu en noggrann och ansvarstagande lagerpersonal till vårt team.

Om rollen

Som lagerpersonal hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i vår verksamhet. Du kommer att ansvara för att plocka fram och tillbaka utrustning, serva utrustning, och se till att vårt lager hålls rent och organiserat.

Vi söker dig som:

– Har tidigare erfarenhet av lagerarbete och/eller teknisk utrustning.

– Är noggrann, ansvarstagande och har en stark känsla för ordning och reda.

– Har grundläggande teknisk kunskap och en vilja att lära dig mer om vår utrustning.

– Är fysiskt kapabel att hantera tung utrustning och stå på benen större delen av arbetsdagen.

– Har goda kommunikativa färdigheter på svenska.

– Har körkort och tillgång till bil, eftersom du ibland kan behöva leverera utrustning till våra tekniker.

Vi erbjuder:

– En spännande och dynamisk arbetsmiljö inom teknik- och eventbranschen.

– Möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper och lära dig mer om eventteknik.

– En konkurrenskraftig lön och bra anställningsvillkor.

– Ett engagerat och stöttande team av kollegor.

Om du känner att du är rätt person för denna roll, skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför du skulle vara en värdefull tillgång för vårt team.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Centas

Centas Konferens TV AB är ett av Sveriges mest erfarna företag inom mötes- och eventteknik. Sedan starten 1976 har vi levererat AV-teknik till ett brett spektrum av kunder, från stora företag till små mässor och events. Vår resa startade med en prestigefylld leverans till Kungen och Drottningens bröllop i Storkyrkan i Stockholm.

Vårt team av passionerade medarbetare är experter på att förbättra upplevelsen på era möten och events. Vi ständigt förbättrar och utvecklar vårt produktsortiment för att erbjuda de senaste teknikerna och innovativa lösningar som höjer kvalitén och effekten på ert evenemang.

Vi erbjuder allt ifrån enkel utrustning som LED-skärmar och kameror till komplexa produktioner som fyller arenor som Globen. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi erbjuder både försäljning och uthyrning av våra produkter. Vi kan hjälpa er med installationen och våra tekniker finns tillgängliga för att koppla upp utrustningen och för att vara med på plats under evenemanget om så önskas.

Maila din ansökan