Fortinet security day 2022

Hem / Fortinet security day 2022

Hybridevent om cybersäkerhet

2022 års upplaga av Fortinet Security Day Stockholm – ett heldagsevent kring cybersäkerhet med keynotes på förmiddagen, fördjupningspass i olika spår på eftermiddagen samt avslutande mingel. Vi håller förstås tummarna för att du vill träffa oss på plats i Stockholm, men för den som inte har den möjligheten, kommer vi att livestreama eventet även i år. Så stod det på inbjudan till all deltagare och vi på Centas var ansvariga för eventutrustningen på plats och även livestream ut till de som inte kunde närvara.

Under förmiddagen så bestod evenemanget av ett rum med keynotes för att efter lunch delas in i tre mindre breakoutsessions där allt streamades simultant via plattformen Invite People.

Mobila studios – smidigt och effektivt

Vi hade med tre mobila streamingracks som är mindre färdigbyggda mobila studios för smidighet och tidseffektivitet. Till dessa så kopplar vi bara upp kameror och ljus, sen har vi en färdig streamingstudio.

Hybridevent är något som ökat markant efter pandemin och många kunder och deltagare efterfrågar tillgängligheten. Därför har vi på Centas mobila studios som vi rullar in i befintlig lokal och så ganska enkelt skapar vi ett hybridmöte.