Spontanansökan

Hem / Spontanansökan

Spontanansökningar till Centas Konferens-TV AB

Centas Konferens-TV AB, ledande experter inom eventteknik, välkomnar alltid spontanansökningar från professionella och passionerade individer som är intresserade av att arbeta med oss.

Vi specialiserar oss på ljud, ljus och bild och erbjuder all typ av teknik för event, möten och konferenser. Vårt team består av engagerade tekniker och projektledare som alla bidrar till att skapa tydliga och effektiva tekniska lösningar för våra kunders behov.

Vem vi söker

Vi är alltid intresserade av att höra från individer som har:

– Erfarenhet och kunskap inom eventteknik, inklusive ljud, ljus och bild
– Förmågan att arbeta i team och hantera projekt från början till slut
– Ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt till arbete
– Flytande kunskaper i svenska och engelska

Även om vi kanske inte har en ledig position just nu, är vi alltid glada över att höra från kvalificerade kandidater och kommer att hålla dina detaljer i våra register för framtida möjligheter.

Så här ansöker du

Skicka ditt CV och ett personligt brev till careers@centas.se där du berättar om dina erfarenheter, färdigheter och varför du skulle vara ett värdefullt tillskott till vårt team. Ange i din ansökan i vilken omfattning du kan arbeta (heltid, deltid, kvällar eller helger).

Om Centas Konferens-TV AB

Centas har över fyrtio års erfarenhet av att skapa framstående tekniska lösningar för event och möten. Vi tror på kraften i god kommunikation och starka budskap och strävar alltid efter att skapa lösningar som stärker våra kunders varumärke och budskap.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Maila din ansökan