Hyra projektor Göteborg

Hyra projektor Göteborg

Lyft ditt event med rätt teknik

Letar du efter att hyra projektor i Göteborg för ditt nästa event eller konferens? Hos Centas har vi allt du behöver för att ditt budskap ska nå fram och engagera åhörarna. När du hyr en projektor från oss får du inte bara högkvalitativ utrustning utan också vår expertis för att nå ditt mål.

Hyra projektor utomhus i Göteborg

Varför hyra projektor i Göteborg?

En projektor är mycket mer än en maskin med ett objektiv som projicerar en bild på en duk eller en vägg. Det finns många olika typer av projektorer med varierande funktioner. På Centas har vi ett brett utbud och hjälper dig att välja en projektor som passar bäst för ditt specifika ändamål och dina behov.

– Centas –

 • Vi vill rikta ett stort tack till Centas för ett proffsigt, snabbt och noga genomfört arbete med att rigga Imagine Monet på Artipelag. Det var ett brådskande jobb, men Centas imponerade med sin effektivitet och kvalitet. Deras snabba återkoppling säkerställde en smidig och framgångsrik process. Samarbetet med Centas har verkligen överträffat våra förväntningar!

  Magnus Danielsson , VD – Artipelag

 • Leverantören överträffade vår förväntan. Trevlig, service- och lösningsinriktad personal samt framförallt professionell i utförandet av uppdraget. Vi är verkligen nöjda och har redan rekommenderat andra att ta kontakt med dem om de behöver liknande tjänster.

  Rosario Ali, Enhetschef HFA2.0, Nynäshamn kommun.

 • Vad du än skall producera så är inte bara Centas en partner som sköter din teknik klanderfritt så att du kan fokusera på uppgiften med att skapa bra content. De är dessutom en axel att gråta mot, duktiga kreatörer och sist men inte minst, gänget som kan få din powerpoint-presentation att bli lika spännande som en actionfilm på bio. Vi använde Centas för ett event med 10.000 deltagare och vi kunde inte önskat oss en bättre partner.

  Chris Pettersson, Föreläsare och moderator för Myflow

Projektion

Projektorer till event av olika storlekar.

Projektordukar

Projektionsdukar i flera storlekar.

Projektion

Projektorer, projektordukar och tillbehör för bra bildvisning.

Projektion

Fördelarna med att hyra projektor

Projektorer är oumbärliga vid större sammankomster som konferenser, event eller stora möten. De ger möjlighet att visa bilder och presentationer på en stor yta, vilket gör det lättare för alla deltagare att tydligt ta del av det som presenteras. Att hyra en professionell projektor säkerställer att ditt budskap når fram på bästa möjliga sätt, vilket i sin tur stärker företagets image och varumärke.

Viktigt vid hyra av projektor i Göteborg

 • Projektorduk
  För att maximera visuell upplevelse är det viktigt att ha rätt projektorduk. Centas erbjuder dukar från 2 meter upp till imponerande 24 meter, vilket är den största mobila projektorduken i Sverige.
 • Kostnadseffektivitet
  För företag som sällan behöver använda projektorer är det mer ekonomiskt och miljövänligt att hyra. Genom att hyra får ni alltid tillgång till den senaste tekniken utan stora investeringskostnader.
 • Miljövänlighet
  Projektorer har lägre energiförbrukning jämfört med stora bildskärmar, vilket bidrar till en grönare profil för ditt event.
Projektor Göteborg

Flexibilitet och anpassningsbarhet med hyrda projektorer

En av de stora fördelarna med att hyra projektor i Göteborg är flexibiliteten. Projektorer är portabla och kan enkelt användas i olika miljöer och på olika platser. Moderna projektorer från Centas stödjer de flesta enheter, inklusive datorer, surfplattor och smartphones, och kan visa allt från presentationer och bilder till videor och 3D-presentationer.

Hyra projektor Göteborg

Fler möjligheter med avancerade projektorer

 • 3D-presentationer
  Förbättra din presentation med 3D-projektion för en mer engagerande och levande upplevelse.
 • Interaktivitet
  Våra interaktiva projektorer gör det möjligt för deltagare att interagera med presentationen, rita eller svara på frågor direkt på projektionen.

Hyra projektor i Göteborg – snabbt och pålitligt

Att hyra en projektor i Göteborg från Centas innebär att du får tillgång till toppmodern teknik och expertkunskap som säkerställer att ditt event blir en succé. Oavsett var du befinner dig kan du räkna med att vi levererar högkvalitativ AV-teknik.

Kontakta oss för att hyra projektor

Berätta för oss vad du behöver så tar vi hand om resten.Slå oss en signal för att hyra projektor i Göteborg. Vi är här för att hjälpa dig att göra ditt nästa event eller konferens till en minnesvärd upplevelse!