Hem / Aktuellt / Naturen på nytt sätt: Projektionsmappning vid Stockholm Furniture Fair 2023

Projektionsmappning är en teknik som ökar i popularitet och det var inget undantag vid Stockholm Furniture Fair 2023. Vi på Centas, tillsammans med Stockholmsmässan, samarbetade för att ge besökarna en unik och minnesvärd upplevelse där de kunde se hur natur och teknik möts.

Den Svenska Designbyrån Front Var Guest Of Honor på Stockholm Furniture Fair 2023

Vår expertis och tekniska kapacitet gjorde det möjligt att skapa imponerande och levande installationer på både utsidan och insidan. På utsidan projicerade vi 3D scanningar av svensk natur med hjälp av två Barco UDX-4K32, några av marknadens ljusstarkaste projektorer, medan vi på insidan skapade själva projektionsmappningen med hjälp av tre Digital Projection E-vision 6500 och en E-vision 10K Projektor.

Digital projection E-Vision serien av laserprojektorer är väl lämpade för projektionsmappning

Resultatet blev en upplevelse som gav besökarna möjligheten att uppleva naturen på en helt ny nivå och visade på de möjligheter som finns för framtida projekt inom den här växande tekniken. Läs mer om Fronts “Design By Nature” koncept

Vi hoppas att installationen både inspirerat besökare och visat på möjligheterna som finns för projekt med den här spännande tekniken. Projektionsmappning är en möjlighet för att ta upplevelser till en helt ny nivå, där fantasi och teknik möts. Detta är bara början på vad som kan uppnås med hjälp rätt medel, kompetens och vision och vi ser fram emot att fortsätta arbeta i framkant av den här typen av teknik.

Centas är en ledande leverantör av tekniska lösningar, för alla typer av event. Vår mångåriga erfarenhet och kunskap inom såväl denna växande avancerande teknik, som övrig eventteknik, gör oss till den perfekta partnern för att ta ditt projekt till nästa nivå.

Tveka inte på att kontakta oss för att höra mer. Vi är här för att hjälpa dig att skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse.

Kontakta oss

Thomas Rosell

Thomas Rosell är Head of Sales and Marketing på Centas, ett av Sveriges äldsta företag inom ljud-, ljus- och bilduthyrning. I hans roll ingår att säkerställa att Centas fortsätter att vara ett innovativt och adaptivt företag i en snabbt förändrande värld. Thomas drivs av sin passion för mötet mellan människor, och i sin roll på Centas får han chansen att hjälpa kunder få den bästa upplevelsen i just mötet, människa till människa. Thomas har lång erfarenhet av teknik och försäljning, både nationellt och internationellt. Han har haft strategiska såväl som operativa roller, vilket ofta har inneburit att han stöttar och coachar medarbetare och säljare. Thomas driv har även fört honom till en period som egenföretagare, där han byggde upp en jämförelsetjänst för kontors- och företagsrelaterade produkter. Thomas har en djup förståelse för kundens behov, och vet vilken teknik som krävs för att uppfylla behov, önskningar och förväntningar. Det gör honom till en värdefull medarbetare på Centas, och en stor tillgång för kunder som behöver en kompetent motpart i sin planering och bokning av eventteknik. Utanför arbetstid hittar du Thomas i naturen, bland annat som scoutledare. Friluftsliv och träning ligger honom varmt om hjärtat, och ser till att hålla honom aktiv och på tårna.